VSSÖ CACA Klubschau 2016

oostenrijk1 oostenrijk2Onze Foppe heeft het in Oostenrijk  goed gedaan: Vorzüglich oftewel Uitmuntend. Helaas niet geplaatst. Dank aan Pas voor het voorbrengen van Foppe.

oostenrijk3

Kamperen in Zeeland

 

VDH Int. Ausstellung Kassel

Twee dagen naar de show in Kassel, dat betekent een overnachting in een hotel in de buurt. Foppe vindt alles gezellig :-) Aan de hand van handler Pascal kwalificeert hij zich beide dagen uitmuntend en wordt, eveneens op beide dagen, geplaatst als 3e in de Open Klasse.

Kassel-2015

SSV Clubschau Bad Fallingbostel

SSV-Bad-FallingbostelSSV-Bad-Fallingbostel-2Op reis met de camper bezochten we de SSV clubshow, dit keer in Bad Fallingbostel, in Nedersaksen Duitsland. Heel sfeervol en als altijd gezellig.
Foppe stond in de Open Klasse en werd door keurmeester Svante Frisk gekwalificeert als Uitmuntend.

 

 

118th International Brussels Dog Show

brusselZe waren in Bruxelles al een beetje in Kerststemming… de boom stond er al maar was nog wel een beetje kaal :-)

Onze Foppe deed het geweldig voor het eerst in de Open Klasse. Samen met handler Pascal plaatste keurmeester dhr. A. Zhuk hem als 2 – Uitmuntend. Weer een mooi resultaat.

Dogshow Bleiswijk

Op de Dogshow in Bleiswijk NL  doet Foppe voor de laatste keer mee in de Tussenklas Reuen. Keurmeester J. Utke Ramsing plaatst Foppe 2 – Uitmuntend en gunt hem het reserve CAC/CACIB waar we heel blij mee zijn.

October Fest Clubschau DCBS

octoberfest-3-10-2014octoberfest-4-10-2014 Dit weekend waren we twee dagen op de show van de Deutscher Club für Berner Sennenhunde (DCBS). Het oktoberfeest is altijd gezellig.

Foppe deed het weer geweldig samen met handler Pascal, we zijn heel blij met het resultaat!